STK Novi: Uspješno završena jesenja sezona

Poslije titule jesenjeg prvaka države, bez poraza, i prvog mjesta u svim mlađim muškim kategorijama, te trijumfa na otvorenom turniru u Dubrovniku, u STK Novi ovog vikenda je stigla još jedna važna titula. Na otvorenom međunarodnom turniru u Novom Sadu (Novogodišnji Gweo Kup), Filip Radulović je u finalu savladao Jockova rezultatom 3:2 i  na najljepši način zatvorio jesenju sezonu. Ovaj turnir je najprestižniji u regionu i okuplja najbolje igrače u mlađim kategorijama. Pobjedama nad najboljim junirima regiona Filip je pokazao da je igrač koji će tek da pokaže svoj neosporni talenat, spreman da marljivim i profesionalnim radom uđe u sam vrh evropskih igrača.

Izvor: STS Vojvodine

Pored Filipa, na turniru je iz STK Novi učestvovao i mlađi kadet Jakša Krivokapić, koji došao do najboljih 16. Odlične igre Jakše potvrđuju  talenat ovog najmladjeg igrača, koji sa Lukom Karanovićem i drugovima čini okosnicu kluba.

Sledeću godinu STK Novi počinje pripremama u Igalu sa igračima STK Radnički iz  Novog Sada, a prvi meč proljećnog dijela Super lige igraju 19. januara u Podgorici.


Marljiv i profesionalan rad su STK Novi već postavili na mjesto najuspješnijeg u državi, što je, kako kažu u upravi, samo dobro prolazno vrijeme ka Evropi,  što je cilj kluba.

Izvor: STK NOVI