Snežana Ćulafić i Filip Radović – seniorski prvaci Crne Gore za sezonu 2019/20

Ovog vikenda, 29. februara i 1. marta, u SC Župa u Tivtu, organizovano je pojedinačno prvenstvo Crne Gore u stonom tenisu.

Ovaj turnir obilježio je uspjeh Snežane Ćulafić iz STK Budućnost, koja se u Podgoricu vraća sa sve tri zlatne medalje – u pojedinačnoj konkurenciji, kao i konkurenciji dublova i mješovitih dublova. U uzbudljivom finalu, savladala je prošlogodišnju šampionku, Ivonu Petrić iz STK Budim rezultatom 4:3.
Treće mjesto u pojedinačnoj ženskoj konkurenciji dijele Dragana Ćulafić i Azra Kalač (STK Budućnost).

U muškoj pojedinačnoj konkurenciji, titulu je odbranio Filip Radović (STK Unirea, Uzdin), koji je u finalu savladao Irfana Čekića (STK Howald, Luksemburg) rezultatom 4:0. Treće mjesto dijele Dušan Bulatović (STK Tivat) i Luka Bakić (STK Popenbutel, Hamburg).

Prvo mjesto u konkurenciji ženskih dublova osvojile su sestre Ćulafic – Snežana i Dragana (STK Budućnost), koje su u finalu savladale Ivonu Petrić i Martinu Ostojić (STK Budim). Treće mjesto osvojile su Kalač Azra i Drašković Tanja (STK Jedinstvo) i Dubak Marija i Milošević Suzana (STK Budim).
U kategoriji muških dublova, titulu su osvojili Irfan Čekić i Filip Radulović (STK Novi), na drugom mjestu su Bojan Cubović (STK Novi) i Boris Đukanović (STK Spin), a treće mjesto dijele parovi Luka Bakić / Filip Radović i Jovan Braunović (STK Jedinstvo) i Marko Kostić (STK Tivat).

Snežana Ćulafić i Filip Radulović ovogodišnji su šampioni u kategoriji mješovitih dublova. U finalu su savladali Andreja Miloševića i Martinu Ostojić, dok treće mjesto dijele parovi iz STK Budim –  Petrić Ivona / Tomović Dragan i Dobašinović Nikola / Dubak Marija.

Rezultate u svim kategorijama možete preuzeti ovdje: