Stonoteniski Savez Crne Gore

  Međunarodna takmičenja

  U glavnom gradu Sjeverne Makednonije, 8. i 9. februara održan je drugi turnus Regionalne lige za kadete i juniore.

  Kadetski reprezentativci Crne Gore, Andrej Milošević i Jakša Krivokapić, osvojili su prvo mjesto u ekipnom takmičenju, što je

  Drugi turnus Regionalne lige za mlade održava se u Skoplju, Sjeverna Makedonija, 8. i 9. februara.

  Crnu Goru će na ovom takmičenju predstavljati: Miloš Rahović i Elvin Čoković - juniori, Marija Dubak i Tanja Drašković - juniorke, Andrej Milošević

  U okviru Praznika Mimoze, 7. i 8. marta, biće održan stonoteniski međunarodni tunir - Mimoza 2020. Turnir je pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Herceg Novi, STSCG i STK Novi, a održaće se u SC Igalo.

  subotu 07. marta na

  Finalnim mečevima u pojedinačnoj konkurenciji, završeno je 45. Balkansko prvenstvo za seniore i seniorke u stonom tenisu, koji se proteklih pet dana održavalo u sportskom kompleksu „Verde“.

  Jedinu medalju za Crnu Goru – bronzu, osvojio je

  Trećeg dana Balkanskog prvenstva za seniore i seniorke u stonom tenisu, koji se održava u sportskom kompleksu „Verde“, odigrani su mečevi grupne faze u pojedinačnoj konkurenciji.

  Filip Radulović, nakon napornog dana, kvalifikovao se za prolaz

  Drugi dan Balkanskog prvenstva za seniore i seniorke u stonom tenisu završen je prolašenjem pobjednika u ekipnoj konkurenciji.

  Ženska reprezentacija Crne Gore, u sastavu: Ivona Petrić, Snežana Ćulafić, Andrea Bajović i Saša Vuletić, zaustavljena

  U sportskom kompleksu Verde u Podgorici, od 31. jula do 4. avgusta održaće se 45. Balkansko prvenstvo za seniore i seniorke.

  Na ovom šampionatu učestvovaće 11 država – Albanija, Bosna i Hercegovina, Grčka, Italija, Kosovo, Rumunija, Sjeverna

  Crnogorska juniorska stonoteniska reprezentacija učestvovala je na Evropskom prvenstvu za mlade, koje se održava u Ostravi, u Češkoj, od 7. do 16. jula. Danas je završen ekipni dio takmičenja. Učestvovale su 44 muške i 37 ženskih ekipa.
  Za Crnu Goru

  Oficijelni sponzor

  Joola logo

  JOOLA Global Championship 2022

  JOOLA Global Championships 2022 Logo V01

  msim

  cok 1